#CuvinteImportante

Salutare tuturor si bun venit pe ToataViataLaTot.com sectiunea "CuvinteImportante".  
  
Aceasta sectiune din site este dedicata cuvintelor importante care au adus valoare vietii mele si care cred ca fac o diferenta in viata oricarui om. Dedicarea mea este ca pe masura ce descopar cate un cuvant de invatatura care ma ajuta sa il postez in aceasta parte a siteului pentru ca si tu sa il cunosti.

Aceasta arhiva de #cuvinteimportante in primul si in primul rand imi va fi mie de folos ­čÖé pentru ca vor fi momente in care sa imi reamintesc lucruri importante care sa ma ajute trupesc, sufletesc sau duhovnicesc si imi va fi usor sa le gasesc aici.

Poate fi un instrument bun pentru a ne reconecta cu ce este important in viata noastra, in doar cateva cuvinte, atunci cand avem mai mare nevoie de asta.

M-as bucura de asemenea daca si tu ai agonisit cuvinte importante pana acum, care ti-au schimbat viata in moduri curate, adevarate, si care crezi ca merita sa fie cunoscute si de ceilalti oameni sa-mi scrii un email (  alex @ toataviatalatot . com) si sa ma anunti.

Nu pot promite ca tot ce voi primi voi posta, dar ce trece prin cugetul meu si consider ca este potrivit sa postez o voi face...

Iar pana atunci tine minte: Cuvantul lui Dumnezeu este Adevarul. Intru toate cate agonisim sa agonisim intelepciune, intelegere, pricepere, discernamant curat de Dumnezeu luminat! Si sa ne curatim pre noi insine precum EL este curat! in Numele lui Iisus Hristosul. Amin. Doamne ajuta!

Cu dragoste frateasca intru Hristos!
Alexandru Nicolae

P.S. #CuvinteImportante (prescurtat C.I.) poate contribui la trairea dupa noul "C.I" - (Carte de Identitate) duhovniceasca de Noua Faptura intru Hristos in care toate sunt facute noi si toate sunt ale lui Dumnezeu si de la Dumnezeu. Sa crestem asadar toate lucrurile intru EL.

  

  

Traind DIN Imparatia lui Dumnezeu inspre afara

  

  

  

  

  

  

Intoarcerea IN Imparatia lui Dumnezeu

  

  

  

  

  

  

  

imparatia diavolului

  

  

  

  

Revino la viata